Mások bonyolítják, mi megoldjuk

  • Vészesen közeleg projektje a tervezett határidőhöz, és Ön nem halad a vállalásainak megfelelően?
  • EU támogatást igényelt, de nem látja, hogyan jut a pénzéhez?
  • Nincs, aki szakszerűen, a kockázatok egy részét átvállalva irányítsa, kézben tartsa projektjét?
  • Úgy érzi, projektje kudarcra van ítélve?
Nincs egyedül.

Mi gyakran találkozunk hasonló problémákkal, hasonló projektekkel. Akik felismerik, hogy a belső kolléga szakmai hozzáértése nem egyenlő a sikeres projektfejlesztéssel és irányítással, azok egy lépést már megtettek a gondban lévő projektjük helyes kezelése felé.

Akik felismerik, hogy jelenlegi megbízásaik nem a cél és a határidők felé viszik projektjüket, hanem akár okozóik a kialakult helyzetnek, és ezen változtatni is kívánnak, azok szintén egy lépést tettek projektjük megmentése felé.

Mi otthon vagyunk abban, hogyan lehet cégeket projektmegvalósításaik legnehezebb szakaszain átsegíteni, és visszahozni projekteket és támogatásokat sokszor első látásra kilátástalannak ítélt, a „lehetetlen küldetés” kategóriába sorolt helyzetből.

Hasonló helyzetben mentettünk már meg több milliárd Ft támogatást hazai nagyvállalat vagy önkormányzatok projektjei esetén. És nagy elismerést kaptunk, amikor „megmentettük” egy kimagasló hazai tömegközlekedési projekt kivitelezőjét több százmillió Ft kötbér kötelezettségtől, vagy az EUTAF ellenőrzés miatt kiszabott több százmilliós büntetés megfizetésétől is.

A szolgáltatás első fázisában egy nagyon intenzív munka folyik (gyakorlatilag a helyszínen dolgozunk), ahol felmérjük a helyzetet, meghatározzuk és priorizáljuk a következő lépéseket. Direkt erőforrást nyújtunk, hogy a projektirányítási feladatokban helyre álljon, vagy rosszabb esetben felálljon a rend. Ezt követően igény szerint vagy csökkenő intenzitással felügyeljük a projektjét, vagy akár a projekt sikeres zárásáig is aktívan közreműködünk.

“Jobban ismerték a projekt legapróbb részleteit, mint én magam, ami nem kis dolog, mert én személyesen követem végig az egész beruházást”
Zeller Tibor tulajdonos - ügyvezető, Hotel Visegrád

Milyen módszereket állítunk csatasorba? Olvasson tovább!