Miért pont az M27 ABSOLVO?

Ügyfeleink és Partnereink szerint az egyik legjobb magyar tulajdonú üzleti tanácsadó cég vagyunk:

  • A növekedés van tevékenységünk, szolgáltatásaink fókuszában. Nem csinálunk mindent, és nem csináljuk mindenkinek. Erőforrásaink, kollégáink, szakértőink tudása így nem aprózódik szét.
  • Ha valakinek a saját bőrén kellene megtapasztalnia, hogy az elképzelése jó-e, bejön-e, vagy feleslegesen „elszór” sok millió, sok tízmillió Ft-ot, akkor bizony nagyon jól jön, hogy több száz projekt és éles bevetés tapasztalatát visszük az együttműködésbe, és olyan strukturált folyamatokon keresztül vezetjük végig az Ön projektjét, ami már sokszor bevált.
  • Kézzel fogható, számszerűsíthető eredményt, értéket szállítunk. Nem csak beszélünk arról, mit kellene csinálni, hanem meg is tesszük, el is végezzük, meg is oldjuk, meg is valósítjuk.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink problémájának, iparágának, vállalkozásának, belső folyamatainak tökéletes megértésére, mert azt gondoljuk, hogy valódi megoldást kizárólag így lehet szolgáltatni. Ha nem beszélünk „egy nyelvet”, hogyan lehetnénk társak, partnerek a célok megvalósításában?
  • Társakká, partnerré válunk a növekedésben, a stratégia előkészítésében, végrehajtásában. Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: elérni a sikert. Ne csodálkozzon azon, ha a csapatunk jobban akarja majd a sikert!
  • Európa 27 országában vagyunk jelen, nemzetközi hálózatunkon keresztül. Az Ön sikere nem múlhat azon, hogy nem tud közel kerülni a legjobb Partnerekhez, hogy nem ismeri a helyi piac sajátosságait, vagy esetleg nem érzi magát komfortosan egy idegen nyelvi környezetben. Mi jelen vagyunk az Ön megcélzott piacán, ismerjük a helyi viszonyokat, bejáratott, lokális kapcsolatokkal rendelkezünk, így a legjobb cégeket vadásszuk le Önnek.

Növeli az esélyeket, ha nem egy „Ramboval”, hanem 150-nel vág neki a piacok meghódításának, a stratégia végrehajtásának?

  • Egy csapattól, egy cégtől kaphat megoldást a növekedéséhez, legyen szükség pénzügyi forrásra, megfelelően kimunkált stratégiára, új piacokra jelentős bevételi potenciállal, és persze következetes megvalósításra. PMP minősítésű projektmenedzsereink nem hagyják, hogy a végrehajtás gyengesége miatt ne érje el a célokat.
  • Mi magunk ugyanazt az utat járjuk be, mint Ügyfeleink. Versenyzünk, jobbak akarunk lenni, növekedési céljaink vannak. Értjük, átérezzük a sikereket hajtó vállalkozások helyzetét, és azonosulni tudunk Ügyfeleink problémáival.
  • A befektetők bíznak bennünk, napi szinten dolgozunk velük, értjük elvárásaikat, ismerjük mit fogadnak el és mit nem. Azt mondják megbízhatóak vagyunk, és szeretik, ha mi viszünk oda egy projektet.