Együttműködő partnereink

Hiszünk a partnerségben, a kooperációban, a szakmai együttműködésben.

Az évek során több szervezettel, több kiváló vállalkozással léptünk stratégiai partnerségre. Megtisztelő együttműködésüket ezúton is köszönjük:

A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) a magántőke és kockázati tőke szektor érdekeit képviseli Magyarországon.
A HVCA szolgáltatásaival, eseményeivel folyamatosan támogatja a tagjait, valamint ösztönzi az iparág szereplőit a legmagasabb szintű szakmai és etikai mércék betartására.
Az Export Kooperáció egy olyan, az exporttevékenység valamennyi területét átfogó piaci és szakmai együttműködés, amely exportra érett magyarországi vállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani a külpiacra lépésben, valamint a külpiacokon már jelen lévő vállalkozások számára a további üzleti fejlődésben.
A Coface Group, a világ vezető hitelbiztosítója. Világszerte megoldást kínál vállalatoknak ügyfeleik pénzügyi kötelezettségeinek elmulasztásából fakadó kockázatára, belföldön és külföldön egyaránt. A Coface célja a vállalkozások közötti biztonságos és kockázattudatos kereskedés feltételeinek előteremtése. A sikeres üzleti tevékenységhez, a jó partnerek megválasztásához fontos a bennük rejlő esetleges kockázatok megismerése, kezelése. A Coface komplex megoldást kínál a biztonságos kereskedelem elérésére. A Coface vállalatcsoport 66 országban működik közvetlen jelenléttel, és partnereinknek köszönhetően 97 országban foglalkozik hitelbiztosítással.
Emellett termékportfóliójával 158 országban van jelen.
A Taylor Wessing a világ egyik vezető nemzetközi ügyvédi irodája, amelynek elsődleges célja, hogy innovatív megoldásokkal támogassa megbízói üzleti sikerét. 22 irodájában mintegy 900 jogász nyújt integrált szolgáltatást a jog valamennyi területén mind Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A Taylor Wessing különös erőssége ezen belül a pénzügyi-, ingatlan- és cégjog, a szellemi alkotások illetőleg a „Private wealth” területe.
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. Közép- és Kelet-Európában a legkiterjedtebb, több mint 4000 fiókból álló bankhálózattal rendelkező UniCredit Group magyarországi tagja.
A Széchenyi Tőkebefektetési Alap olyan hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokba fektet tőkét, amelyek középtávon növekedni képesek és tőke ágon kívánnak forrást bevonni. A tőkebefektetés jelentős előnye, hogy fedezet vagy biztosíték bevonása nélkül a szerződést követően azonnal rendelkezésre áll. Az Alap kisebbségi tulajdonosként operatív szerepet nem vállal a vállalkozás életében, tevékenysége a cég monitorozására terjed ki. Az Alap tevékenysége mind a hét magyarországi régióra kiterjed, 2015. december 31-ig.
A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala vagyonkezelésében álló, 100%-ban állami tulajdonú, nonprofit társaság, mely a tudásalapú termék- és szolgáltatás portfóliók, innovatív megoldások létrejöttét, hazai és külpiaci hasznosítását segíti elő iparjogvédelmi szolgáltatásokkal a szellemi tulajdon (IP – Intellectual Property) alapú innováció-menedzsment eszközrendszerével. Ötlettől a piaci sikerig.
Az 1957-ben Bécsben alapított Wolf Theiss Közép-, Kelet- és Dél-kelet Európa egyik vezető ügyvédi irodája a nemzetközi üzleti jog területén. A Wolf Theiss 340 ügyvédje 14 irodában, Albániában, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában és Ukrajnában képvisel helyi és nemzetközi ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégeket, bankokat és biztosítótársaságokat.
Ügyfelei számára a Wolf Theiss jogi, pénzügyi és üzleti szakértelmen alapuló összetett és konstruktív megoldásokat fejleszt ki.
A Bisnode Magyarország Kft. Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója. A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában, és az értékesítés maximalizálásában. Céljuk, hogy mindenkor releváns információval szolgálják ki a döntéshozókat, ezáltal a legjobb alapot képezve üzleti döntéseikhez. Napjainkban a cégek jelentősen függnek a megfelelő minőségű és mennyiségű információtól, a piacon elérhető tudástól, a Bisnode-nak éppen ezért van kulcsszerepe a vállalkozások életében.